Back-ups van bestanden uit Back-up verwijderen

Kaspersky Endpoint Security verwijdert automatisch back-ups van bestanden met een willekeurige status uit Back-up nadat de geconfigureerde opslagduur in de programma-instellingen is verstreken. U kunt een kopie van een bestand ook handmatig verwijderen uit Back-up.

Zo verwijdert u back-ups van bestanden uit Back-up:

1. Ga in het hoofdvenster van het programma naar Bewaking en klik op de tegel Back-up.
  2. Hiermee opent u de lijst met bestanden in Back-up. Selecteer in deze lijst de bestanden die u wilt verwijderen uit Back-up en klik op Verwijderen.

Kaspersky Endpoint Security verwijdert de geselecteerde back-ups van bestanden uit Back-up.